skip to Main Content

Vastgoedadvies

Marsaki Vastgoedbeheer heeft ruime ervaring in vastgoed. Van advies tot beheer: Ontwikkeling, realisatie, beheer, exploitatie, renovatie, verduurzaming.

Complexe vraagstukken pakken we graag op.

Door de opgedane ervaring in diverse nieuwbouw en renovatietrajecten lopen we voorop in kennis over de energietransitie.

Geen enkel energievraagstuk is ons te gek.

Beheer en bestuur van VvE’s kent vele disciplines. We hebben ruime ervaring op het gebied van onderhoud en renovatie, meerjarenonderhoudsplannen en begrotingen, bestuurlijke ondersteuning, splitsingsaktes, organisatie en begeleiden van vergaderingen, subsidiemogelijkheden, etc.

Er komt een moment dat uw vastgoed het einde van haar technische, economische of functionele levensduur bereikt. Op dat moment moet u keuzes maken; ga ik het vastgoed renoveren of herbestemmen, wellicht verkopen of vervangen door nieuwbouw? Bij het maken van deze keuzes, zijn wij de aangewezen adviseur. Op basis van goed doordachte methodieken kunt u die keuzes weloverwogen maken.

Op basis van uw vastgoedstrategie of een concrete casus vertalen onze professionals uw eisen en wensen met betrekking tot uw vastgoed in een concreet programma. Het definiëren van heldere en meetbare randvoorwaarden vooraf voorkomt verrassingen tijdens de ontwikkeling en realisatie van de plannen.

DIT IS MARSAKI

Back To Top
×Close search
Zoeken