skip to Main Content

Uw vastgoed verduurzamen?

Wanneer het op verduurzamen van vastgoed aankomt zijn de mogelijkheden enorm. Belangrijk is dat het duurzaamheidsadvies inhaakt op eventueel gepland onderhoud of problemen en en ongemakken die m.b.t. het gebouw worden ervaren, zodat werkzaamheden waar mogelijk gecombineerd kunnen worden. Daarnaast moet ook duidelijk worden welke kosten hiermee gemoeid zijn om duidelijk inzicht te geven in financiële consequenties.

Marsaki ondersteunt en adviseert organisaties bij de verbetering en verduurzaming van zowel woningen als niet-woningen. Denk hierbij aan VvE’s, woningcorporaties, onderwijs- en zorginstellingen, overheidsinstanties maar ook aan commercieel vastgoed. Het doel van duurzaamheidsadvies is om u op weg te helpen met de opgaves die er liggen én die nog gaan komen. Wij hebben hiervoor een ‘Energie Quickscan’ ontwikkeld zodat we op een snelle manier pragmatisch advies kunnen geven om de huidige situatie te verbeteren. In plaats van één advies, krijgt de opdrachtgever meerdere adviesopties om uit te kiezen, zodat u de optie kunt kiezen die het best aansluit bij uw vastgoedstrategie én binnen uw mogelijkheden past.

Verduurzaming voor VvE’s
Om u als VvE op weg te helpen naar uw reis richting verduurzaming bieden wij twee opties aan. De Quickscan en de reguliere duurzaamheidsscan. Welke scan is voor u het meest geschikt?  Lees verder op Verduurzaming voor VvE’s >>

Energielabelverbetering kantoren
Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100m2 minimaal energielabel C hebben. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag u het pand per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Ook voor het verbeteren van het energielabel van uw kantoor staan we voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch via 0113-273040 of per e-mail via info@marsakivgb.nl.

DIT IS MARSAKI

Back To Top
×Close search
Zoeken