skip to Main Content

ONZE PROFESSIONALS

De verantwoordelijkheid en uitvoering van een groot aantal vastgoedbeheerportefeuilles ligt bij Michelle Bijkerk (VvE-beheerder), Jaap van Veggel (Manager Vastgoedbeheer, tevens VvE-beheerder), Cieska Roskam (VvE-beheerder) en Helpdeskmedewerker Tess Reijnierse. Zij hebben het beheer van ruim 86 complexen onder hun hoede.

Om toonaangevend te kunnen zijn binnen de vastgoedmarkt in Zeeland en West-Brabant en koploper te blijven op het gebied van duurzaamheid en innovatie, halen projectmanagers Nescio Midavaine, Patrick Harting, Dennis Bommeljé en Michèle Agerbeek iedere dag het maximale uit hun dynamische opdrachten. “Op onze kennis en ervaring kunt u bouwen!”

Meer dan alleen het stapelen van stenen, bouwen projectmanagers Martin van der Haven en projectmedewerkers Pauline Smit en Davy Commelin met de inzet van hun specifieke talent aan verbluffende resultaten voor onze klanten.

We realiseren de bouw van vastgoed en creëren ruimte; voor uw wensen en voor uw ambities.

Marsaki ontwikkelt projecten en diensten die een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. “Dat geeft energie.” Algemeen directeur Ruud de Baar, controller Leo Hollemans en projectmanager Walter Koens zijn de aandeelhouders van Marsaki.  “We werken met het hele team nauw samen om onze ambities en die van onze klanten te realiseren. Klanten ontzorgen is daarbij vanzelfsprekend.”

Samenwerken, al onze krachten bundelen. Zo maken we het verschil.

De ondersteuning wordt verzorgd door Mirjam Dingemanse (directiesecretaresse), Melisa Mulder (projectsecretaresse),  Ingrid Rijk  (financiële administratie) en Saskia van den Berg (PR/communicatie).  “Deze spinnen in het web zorgen dat iedereen binnen de organisatie zijn of haar werk zo optimaal mogelijk kan uitvoeren.” 

Het soepel laten verlopen van de uitvoeringstrajecten is de verantwoordelijkheid van de bouwmanagers Remco Brand, Wilbert KusseRob Sanderse en Martin Meertens.

Onze drive? Een goed eindresultaat voor àlle betrokken partijen!

Opzichters Erik Bauer, Sander de Lange en Leo Kodde bewaken de kwaliteit tijdens de uitvoering van de projecten. “Onze grootste uitdaging is keer op keer het bouwproject binnen de deadline naar ieders tevredenheid opleveren.”

Wilt u kennismaken of van gedachten wisselen met één van onze professionals? Neem gerust contact op via 0113-273055

Meer zien van ons team? Klik hier!

DIT IS MARSAKI

Back To Top
×Close search
Zoeken