skip to Main Content

Marsaki gaat door!

De getroffen maatregelen i.v.m. het coronavirus vragen om creativiteit en nieuwe oplossingen. Gelukkig zijn onze medewerkers flexibel én zijn onze systemen op de juiste manier ingericht zodat wij onze werkzaamheden vanuit thuis kunnen voortzetten.

Wij doen ons uiterste best om u ook in deze periode de kwalitatieve dienstverlening aan te bieden zoals u dat van ons gewend bent. In verband met de maatregelen zijn wij voorlopig uitsluitend per mail en telefonisch bereikbaar. Tevens hebben wij besloten om alle afspraken met externen te annuleren/verzetten. Dit geldt ook voor de vergaderingen van VVE`s. Voor reparatieverzoeken geldt een calamiteitenprotocol. Dit betekent dat er uitsluitend opdracht voor reparatie wordt gegeven, indien urgentie hier om vraagt. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 20 mei. Indien de ontwikkelingen rondom het virus er om vragen deze besluiten te herzien, dan zullen wij ons beleid hier uiteraard op aanpassen en wordt u hierover geïnformeerd.

Excuses voor het eventuele ongemak, wij rekenen op uw begrip. Bij vragen en/of onduidelijkheden, neem gerust contact op via info@marsakivgb.nl of 0113 – 273040. Onze medewerkers staan u graag te woord!

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

(VERHUURD) Seniorenappartement Te ’s-Heerenhoek

(VERHUURD) seniorenappartement te ’s-Heerenhoek

UPDATE 19-05-2020: Dit appartement is inmiddels verhuurd. Te huur: zelfstandig 3-kamerappartement in woonzorgcomplex Theresiahof, aan het Theresiaplein in ’s-Heerenhoek. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een…

Lees meer
Marsaki Gaat Door!

Marsaki gaat door!

De getroffen maatregelen i.v.m. het coronavirus vragen om creativiteit en nieuwe oplossingen. Gelukkig zijn onze medewerkers flexibel én zijn onze systemen op de juiste manier ingericht zodat wij onze werkzaamheden…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
×Close search
Zoeken