skip to Main Content

15 JAAR ERVARING, ONTDEK MARSAKI - vakkundig in vastgoed

Marsaki Vastgoedbeheer, gevestigd in Goes ontzorgt Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), vastgoedeigenaren, zorgpartijen, onderwijsinstellingen en overheidsorganen als het gaat om het beheren van vastgoed in en om de regio Zeeland. Deze partijen hebben allemaal om verschillende redenen vastgoed in bezit. Toch hebben ze een gemeenschappelijke uitdaging. Hoe zorgen we ervoor dat het vastgoed nu voldoet én in de toekomst blijft voldoen aan de verwachtingen van de gebruikers? Voor VvE’s als prettig en comfortabel woongebouw, voor vastgoedbeleggers als goed renderend vastgoed en voor zorgpartijen, onderwijsinstellingen en overheidsorganen als gezonde gebouwen van waaruit gewerkt kan worden aan de eigen maatschappelijke opgave.

Wij ontzorgen bij het behalen van (maatschappelijk) rendement

Marsaki Vastgoedbeheer is een duurzame partner voor deskundig en transparant vastgoedbeheer. Met ons team doen wij dit voor ruim 86 Verenigingen van Eigenaren, eigenaren van commercieel vastgoed en maatschappelijk vastgoed. Als allround vastgoedbeheerder hebben we de kennis, kunde en ervaring in huis om het vastgoed te beheren en samen met opdrachtgevers voor slimme (en duurzame) strategiën te kiezen, zodat de (gebruiks)waarde van het vastgoed zo goed mogelijk wordt gewaarborgd.

Uw wens staat centraal bij ons. Wilt u compleet ontzorgd worden of bijvoorbeeld alleen het technisch beheer bij ons onderbrengen? De keus is aan u. Wij maken graag een afspraak met u om samen een pakket op maat samen te stellen. U kunt bouwen op onze kennis en jarenlange ervaring.

U kunt op ons bouwen voor

  • Duurzaamheidsadvies
  • Financiële en administratieve vraagstukken
  • Schade en reparaties
  • Splitsingsaktes
  • Huishoudelijk reglement
  • Directie en toezicht bij onderhoudswerkzaamheden
  • Meerjarenonderhoudsbegroting en -planning

MARSAKI IN BEELD

DIT IS MARSAKI

Back To Top
×Close search
Zoeken