skip to Main Content

Verduurzaming woningaanbod Zeeuwland

Zeeuwland maakt maar liefst 14 appartementengebouwen duurzamer met zonnepanelen. Alle 350 bewoners kunnen kiezen voor een individuele set en hier wordt goed gebruik van gemaakt. In totaal worden er op 350 appartementen gemiddeld zes zonnepanelen van 320 wattpiek geïnstalleerd, die de bewoners een gemiddelde besparing op de stroomkosten oplevert van zo’n € 300 tot € 400 per jaar.

Marsaki heeft hiervoor een innovatieve Design & Build prestatie uitvraag in de markt gezet en voert de begeleiding uit voor Zeeuwland. De Saman Groep heeft inmiddels het eerste complex in Nieuwerkerk voorzien van zonnepanelen en is ondertussen  aan de volgende complexen begonnen in Burgh-Haamstede, Zierikzee en Renesse.

Een prachtig duurzaam project, in een krachtige samenwerking met Zeeuwland en de Saman Groep!

Bent u als corporatie op zoek naar versnelling in de gestapelde bouw op het gebied van verduurzaming? Neem gerust contact op via info@marsaki.nl of 0113-273055, wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Verduurzaming woningaanbod Zeeuwland

Zeeuwland maakt maar liefst 14 appartementengebouwen duurzamer met zonnepanelen. Alle 350 bewoners kunnen kiezen voor een individuele set en hier wordt goed gebruik van gemaakt. In totaal worden er op…

Lees meer

(VERHUURD) seniorenappartement te ’s-Heerenhoek

UPDATE 19-05-2020: Dit appartement is inmiddels verhuurd. Te huur: zelfstandig 3-kamerappartement in woonzorgcomplex Theresiahof, aan het Theresiaplein in ’s-Heerenhoek. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
×Close search
Zoeken