skip to Main Content

Verduurzaming

Marsaki heeft ruime ervaring op het gebied van innovatieve energieconcepten in de nieuw-, her- en verbouw. Voorbeelden van toegepaste methoden: Riothermie, ijsbuffersysteem, WKO-installaties, NOM-renovatie, etc…)

De maatschappelijke opgave voor het terugdringen van energie uit fossiele bronnen krijgt in de nieuwbouw vorm. Nieuwbouwwoningen met een gasaansluiting zijn inmiddels verleden tijd.

In de bestaande bouw ligt nog een uitdaging in het duurzaam exploiteren. Onze ervaring met verschillende innovatieve verduurzamingsmethoden heeft ons inmiddels geleerd de mogelijkheden van een gebouw te onderzoeken en vast te stellen welke toepassing op welk moment het meest geschikt is voor alle partijen.

We helpen u met het beantwoorden van vraagstukken rond deze materie om inzicht te krijgen over de wijze waarop uw complex bij kan dragen aan een beter milieu.

 

VvE-Quickscan

Vanuit bovenstaande visie ontwikkelden we voor VvE’s een quickscan. Dat is een laagdrempelige tool voor een eerste verkenning van de mogelijkheden voor een VvE. Het uitvoeren van de quickscan resulteert in een rapport waarmee de VvE kan beoordelen of verduurzamen zinvol is. Technische ingrepen (bouwkundig en installatietechnisch) vertalen we naar kosten en besparingen.

Benieuwd? We willen ons enthousiasme graag met u delen!

Energielabelverbetering kantoren

Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100m2 minimaal energielabel C hebben. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag u het pand per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Ook voor het verbeteren van het energielabel van uw kantoor staan we voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tel: 0113-273040 of mail naar info@marsakivbg.nl.

DIT IS MARSAKI

Back To Top
×Close search
Zoeken